NL EN

De E-PowerTower:

De E-Power Tower is gemaakt om energie op te slaan. Energie die afkomstig is uit zonnepanelen, windturbines en/of uit het net. Steeds meer consumenten maken thuis gebruik van zonnepanelen waarmee zij overdag veel energie opwekken. Deze energie wordt vaak niet volledige verbruik aangezien veel mensen overdag werken en niet thuis zijn wanneer de meeste energie wordt opgewekt. De opgewekte energie die niet is gebruikt wordt teruggestuurd naar de energieleverancier (salderen). In de avond wordt het energie verbruik echter groter en op dat moment wordt er dan weer energie van de energiemaatschappij afgenomen. Energie die over het algemeen minder duurzaam is dan de zelf-opgewekte energie. Wij vinden het zonde dat de 100% groene stroom van de consument verloren gaat. Dit hoeft niet meer met de E-Power Tower. Heb je energie over? Sla deze op en gebruik het wanneer je wil en nodig hebt!

De E-Power Tower is een stapelbare energieopslag dat per 2 kWh is uit te breiden. Het is mogelijk om 2 kWh tot wel 100 kWh energie op te slaan. De E-Power Tower is te koppelen met elke omvormer, dit zorgt ervoor dat de E-Power Tower kan functioneren in elke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een thuisbatterij om je opgewekte energie in op te slaan, een back-up systeem voor als de stroom uitvalt, een groene aggregaat om ervoor te zorgen dat je energie hebt waar je maar wilt, of een offgrid systeem bijvoorbeeld voor in de camper of caravan.

De E-Power Tower is ontwikkeld en geproduceerd door Expice en is verkrijgbaar bij DWH-Groep. 9 t/m 11 april zullen wij samen met DWH-groep de E-Power Tower presenteren op de Building Holland beurs (in de Amsterdam RAI) en officieel op de markt brengen! Wilt u alvast meer informatie, of zeker weten dat u een E-Power Tower kan afnemen in April ( de eerste aanvragen zijn al binnen). Laat uw contact gegeven + vraag achter bij ons onderstaande contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

Klik hier voor meer informatie over DWH-groep. Of kijk op www.DWHgroep.nl

​De accu's:

Onze E-Power Tower is extra goed voor het milieu. Dit komt door de accu's die wij gebruiken. Onze accu's komen uit elektrische auto's. Als een accu niet meer geschikt is voor een elektrische auto is de accu nog zeer geschikt om te functioneren als energieopslag. Dit komt doordat de accu's in onze producten minder intensief gebruikt worden(druppelladen) vergeleken met de accu's in een elektrische auto. Hierdoor kan de accu in onze producten nog jaren mee en halen wij er uit wat er in zit. Geen energie gaat meer verloren dankzij onze accu’s. (Wij geven 7 jaar garantie op de accu's).

Neem contact met ons op

Of bel ons op: 0229-284700

Wij staan u graag te woord.

Bereikbaar:

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00

Building Holland beurs Amsterdam RAI 9 t/m 11 april 2019.

Aanstaande 9 t/m 11 april staan wij met onze E-Power Tower op de Building Holland beurs. Wij zullen hier ons product presenteren en voor het eerst aanbieden op de markt. Lijkt het uw leuk om langs te komen? Geef u dan op via onderstaande link. 

BH2019-emailhandtekening_nl
Klik hier om u te registreren