NL EN

SMD elektronicaproductie

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met assembleren van PCB’s. Van unieke exemplaren tot batches van 100.000 stuks: wij kunnen het. Onze productieafdeling bestaat uit volautomatische pick-and-place-machines, deze machines hebben samen een capaciteit van 45.000 componenten per uur. Dankzij onze AOI (automatic optic inspection) en X-Ray (röntgen machine) kunnen wij de automatische plaatsing 100% controleren. Naast dit geautomatiseerde proces kunnen wij ook nog steeds componenten handmatig plaatsen en solderen. Dit zorgt ervoor dat wij voor elke seriegrootte een juiste prijs en kwaliteitsstandaard kunnen aanbieden.

Na het plaatsen van de componenten voeren wij altijd zowel een optische controle als een test uit op de PCB. Van een halffabricaat tot een eindproduct, wij kunnen het testen en de kwaliteit waarborgen. Wij produceren niet alleen PCB’s maar wij bouwen deze ook in tot een consument-gereed product. Wij doen dit in onze eindassemblagehal. Deze hal is voorzien van genoeg ruimte en de juiste gereedschappen om elk product te kunnen assembleren.

Van idee tot productie, van testen tot consument-gereed eindproduct: bij Expice ben je aan het juiste adres!

Wat wij kunnen:SMD_2.JPG

  • Met onze SMT-machines meer dan 45.000 componenten volautomatisch per uur plaatsen.
  • Wij kunnen de plaatsing van de componenten 100% controleren. Dit doen wij met een AOI (Automatic optic inspection) en met een X-Ray (röntge apparaat). Van de grootste tot de kleinste componenten, wij kunnen het controleren!
  • Wij kunnen de gehele PCB, maar ook een halffabricaat testen. Met deze test waarborgen wij de functie en de kwaliteit van elke PCB.
  • Naast de volautomatische plaatsingen kunnen wij SMD maar ook "through hole" componenten met de hand plaatsen. Dit zorgt ervoor dat wij een goede prijs en kwaliteit kunnen bieden voor elke serie grootte!
  • Naast de PCB assemblage kunnen wij een totaalproduct leveren. Wij plaatsen de PCB in de behuizing en testen het totale eindproduct. Van halffabricaat tot (consument) eindproduct, wij kunnen het leveren.
  • Wij kunnen de PCB een beschermende coating geven. Deze coating kan zowel stof afwerend als waterdicht zijn al naar gelang de situatie hier om vraagt.