NL EN

Onze energie opslag:

De producten die wij ontwikkelen en produceren zijn accusystemen. Deze accusystemen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als thuisbatterij om groene stroom in op te slaan, of als een back-up systeem zodat er altijd stroom is, maar ook als draagbare accu zodat je overal stroom hebt. Wat wij leveren zijn totaalproducten maar ook accusystemen opmaat!

De accu's:

Onze producten zijn extra goed voor het milieu. Dit komt door de accu's die wij gebruiken. Onze accu's komen uit elektrische auto's. Als een accu niet meer geschikt is voor een elektrische auto is de accu nog zeer geschikt om te functioneren als energieopslag. Dit komt doordat de accu's in onze producten minder intensief worden gebruikt (druppelladen) vergeleken met de accu's in een elektrische auto. Hierdoor kan de accu in onze producten nog jaren mee en halen wij er uit wat er in zit. Geen energie gaat meer verloren dankzij onze accu’s. (Wij geven 7 jaar garantie op de accu's).

The PowerTower:

The Power Tower is een stapelbare energieopslag dat per 2 kWh is uit te breiden. Het is mogelijk om 2 kWh tot wel 100 kWh energie op te slaan. The Power Tower is te koppelen met elke omvormer, dit zorgt ervoor dat de Power Tower kan functioneren in elke situatie. Denk bijvoorbeeld aan een thuisbatterij waar zonne-energie in opgeslagen kan worden. De Power Tower is ontwikkeld en geproduceerd door Expice en is verkrijgbaar bij DWH-Groep.

Expice_PowerTower_B_2kWh

The Power Station:

The Power Tower is een voorbeeld voor accusysteem op maat. Wij kregen de aanvraag om een garage off-grid (energie onafhankelijk) te maken. Wij hebben berekend hoeveel energie de garage nodig heeft en dus hoeveel kWh er opgeslagen moet worden. Dit heeft geresulteerd in een 8 kWh systeem dat opgeladen kan worden met zonne-energie maar ook met netstroom. De omvormer regelt alle precies hetzelfde zoals een meterkast ook zou doen. Hierdoor is het functioneren van de garage precies hetzelfde gebleven alleen gaat dit nu wel door middel van groene stroom. The Power Station is ontwikkeld en geproduceerd door Expice en is verkrijgbaar bij DWH-Groep.

Powerbank 2

The GRN BOX:

The EQWAL GRN BOX is een draagbaar "stopcontact". De GRN BOX heeft een 1000W, 1 kWh output. Dit zorgt ervoor dat je hier bijvoorbeeld een koelkast of playstation op kunt aansluiten. De GRN BOX is de perfecte oplossing voor iedereen die energie wil op plekken waar dat nog niet is, zeker omdat de GRN BOX met zonnepanelen kan worden opgeladen. De GRN BOX is ontwikkeld en geproduceerd door Expice en is te verkrijgen bij EQWAL.

IMG-20180413-WA0002

Wilt u meer informatie over onze producten? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend met ons contact op. Wij staan u graag te woord.

Bereikbaar:

  • Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00

Tel: 0229-284700

 

Energy Storage Event 12 februari 2019.

Het Energy Storage event op 12 februari 2019 in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

 Wij zullen daar voor het eerst onze PowerTower presenteren. Komt u ook? Klik hier om u op te geven.

EnergyStorage Banner 836x150_72px