NL EN

 • Opening KBBBD dagen met wethouder en leerlingen

  Op maandag 7 oktober mochten wij de opening verzorgen van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen met de aanwezigheid van wethouder Kholoud  Al Mobayed. Peter Happé deed het welkom woordje aan 28 kinderen van het Tabor Collega afdeling Techniek.

  De kinderen hebben een rondleiding door de fabriek gekregen. Aanstaande vrijdag komt er een tweede klas bij ons op bezoek.

  Zo dragen wij een steentje bij aan de ontwikkeling van leerlingen in de techniek.

   

  07-10-2019

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  Expice heeft vandaag een overeenkomst gesloten met het Tabor college dÁmpte te Hoorn om jaarlijks met een groep Mavo leerlingen Techniek projecten te begeleiden en te faciliteren. Op deze manier dragen wij bij aan de maatschappij om leerlingen verder te brengen in de wereld van techniek.

  02-10-2019

 • Kom Binnen Bij Bedrijven dagen

  Wij doen mee met de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen. Wil je ons bedrijf eens van binnen bekijken? Of ervaren hoe het is om bij ons te werken? Meld je dan aan op www.kbbbd.nl.

  Ons programma: Kennismaken en een rondleiding in de fabriek.

  Kom Binnen Bij Bedrijven Dag

  23-09-2019

 • Warehousing

  Nooit meer misgrijpen op uw voorraad PCB, kasten e.d?

  Expice voert al jaren voor een grote groep klanten haar voorraad beheer uit in ons magazijn en leveren op maat een grote diversiteit aan producten volgens overeengekomen uitleverschema.

  Voor u geldt, uw afroep is voor ons het direct leveren met maatwerk verpakking naar u of zelfs rechtstreeks naar uw eindklant.

  Meer willen weten over verder gaande samenwerking? Een afspraak is zo gemaakt! Bel 0229-284700

   

   

  23-09-2019

 • Vacature Technisch Accountmanager in Zwaag – fulltime

  Word jij de nieuwe Accountmanager buitendienst van Expice in Zwaag?
  Wij zijn altijd op zoek naar slimme mensen met een passie voor techniek en op dit moment zoeken wij specifiek naar een technisch accountmanager Buitendienst.Of noem het een sales engineer of sales manager, er zijn meerdere functietitels die de lading van deze uitdagende rol binnen onze organisatie dekken. Heb jij het in jou om jouw commerciële kwaliteiten te combineren met jouw technische kennis? Ben jij in staat om een salesstrategie op te zetten en deze zelfstandig uit te voeren? Wij leggen bij Expice veel nadruk op attitude en gedrevenheid, waarom jij je werk doet is voor ons een belangrijke factor. Ben jij degene waar onze klanten en collega’s straks graag mee willen samenwerken? Klik dan hier voor meer informatie!

  09-07-2019