NL EN

 • Expice zoekt strategische technisch inkoper

  Expice is op zoek naar een strategisch technisch (senior) inkoper voor 38 uur op onze locatie in Zwaag. Heb jij interesse in deze functie, lees dan snel de volledige vacature en klik hier.

  20-03-2019

 • De vakantiebeurs was een succes!

  Afgelopen week heeft de E-PowerTower op de meeste duurzame stand van de vakantiebeurs gestaan. De stand van Edventure is al jaren lange de meeste duurzame stand van de vakantiebeurs. Elk jaar moet de stand nog duurzamer. Dit jaar is er dankzij de E-Power Tower een deel van de stand off-grid. Volgend jaar is de doelstelling om de hele stand off-grid te hebben en alleen maar groene stroom te gebruiken!

  E-powerTower vakantiebeurs

  14-01-2019

 • We staan in het Noord-Hollands dagblad!

  De E-Power Tower heeft de krant gehaald. In samenwerking met verschillende bedrijven uit West-Friesland hebben we ervoor gezorgd dat de meeste duurzame stand op de vakantiebeurs nog duurzamer is geworden. Voor meer informatie kijk op:

  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190111_47954764/meest-duurzame-stand-op-de-vakantiebeurs-met-een-west-fries-tintje

   

   

  14-01-2019

 • Vacature Machine oparator

  Word jij de nieuwe machine operator van Expice in Zwaag? Wij op zoek naar een (aankomend) machine operator. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het bedienen van machines van een productielijn. Werk jij erg secuur en heb je affiniteit met elektronica? Dan ben jij misschien wel degene die ons team kunt versterken en ons komt helpen bij de productie van onze hoogwaardige printplaten (pcb’s).

  Kijk hier voor meer informatie.

  12-12-2018

 • Het D&E event was een succes!

  Afgelopen 8 november stond Expice op het D&E event in Eindhoven. Naast de vele contacten die zijn gelegd heeft onze accountmanager Frank van Look ook een seminar gegeven die erg in de smaak is gevallen. Wij willen iedereen bedanken die het D&E event heeft bezocht en hopen u snel weer te zien.

  FrankvL@D&E

  09-11-2018