NL EN

 • Vacature Machine oparator

  Word jij de nieuwe machine operator van Expice in Zwaag? Wij op zoek naar een (aankomend) machine operator. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het bedienen van machines van een productielijn. Werk jij erg secuur en heb je affiniteit met elektronica? Dan ben jij misschien wel degene die ons team kunt versterken en ons komt helpen bij de productie van onze hoogwaardige printplaten (pcb’s).

  Kijk hier voor meer informatie.

  12-12-2018

 • Het D&E event was een succes!

  Afgelopen 8 november stond Expice op het D&E event in Eindhoven. Naast de vele contacten die zijn gelegd heeft onze accountmanager Frank van Look ook een seminar gegeven die erg in de smaak is gevallen. Wij willen iedereen bedanken die het D&E event heeft bezocht en hopen u snel weer te zien.

  FrankvL@D&E

  09-11-2018

 • Gesloten tussen kerst en oud&nieuw.

  In verband met de aankomende feestdagen heeft Expice B.V. een algehele bedrijfssluiting van 24 december 2018 t/m 1 januari 2019.
  Due to the upcoming holiday season Expice B.V. will be closed from December 24th 2018 until January 1st 2019.

  01-11-2018

 • Gezocht: magazijnmedewerker (38 uur) in Zwaag (VERVULD)

  Expice is op zoek naar een nieuwe magazijnmedewerker. Heb jij kennis van elektronica componenten en ben je goed georganiseerd, kijk dan snel verder op onze site bij de vacatures om te solliciteren.

  08-06-2018

 • Nieuwe vacature kwaliteitsmedewerker AOI (VERVULD)

  Expice is op zoek naar een nieuwe kwaliteitsmedewerker AOI. Check onze website voor uitgebreide omschrijving van de vacature. Heb je interesse, laat het dan weten en stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@expice.nl

  09-04-2018