NL EN

Over Expice

Expice verzorgt de ontwikkeling, de productie en de assemblage van innovatieve elektronica. Wij streven naar perfectie en kunnen elk probleem met elektronica oplossen! Wij beschikken over de meest actuele kennis, apparatuur en vakmensen om hoogwaardige innovatieve elektronica van topniveau te ontwikkelen en te produceren. Heeft u een probleem en zoekt u een elektronische oplossing. Daag ons uit en wij zullen u de juiste oplossing bieden!

Wat wij kunnen:

  • Bij Expice kunnen wij meer dan 50.000 componenten per uur plaatsen. Dit doen wij met SMT machines maar ook met de hand. Productie van 1 tot meer dan 100.000 stuks!
  • Wij kunnen de gehele PCB, maar ook een halffabricaat testen. Met deze test waarborgen wij de functie en de kwaliteit van de PCB.
  • Dankzij onze eigen R&D afdeling hebben wij de mogelijkheid om PCB's te ontwikkelen. Doordat wij zelf kunnen ontwikkelen en produceren kunnen wij een goede prijs-kwaliteit bieden aan onze klant.
  • Naast de PCB assemblage kunnen wij een totaal product leveren. Wij plaatsen de PCB in de behuizing en testen het product. Van halffabricaat tot eindproduct, wij kunnen het leveren.
  • Heeft uw PCB extra bescherming nodig tegen stof of water? Wij kunnen de PCB een beschermende coating geven.
  • Bij Expice staat de techniek nooit stil. Door continue ontwikkeling van onze elektronica, producten en technieken blijven wij ons verbeteren zodat wij voorop blijven lopen in de markt.

Ons team:

Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van productie en ontwikkeling van elektronica. Onze Operators, R&D engineers, het Sales team. de logistieke medewerkers, van werkvoorbereiders tot inkopers: Wij hebben samen de kennis en ervaring om een product van goede kwaliteit te leveren. Wij delen graag onze kennis en ervaringen en zijn daarom erg trots om als erkend leerbedrijf bekend te staan!

Certificering:

Veiligheid en kwaliteit vinden wij erg belangrijk, daarom hechten wij veel waarde aan onze certificering.

Sinds onze oprichting zijn wij ISO gecertificeerd. Recentelijk hebben wij de nieuwe certificatie doorstaan en zijn nu ISO 9001:2015 gecertificeerd.mfi-logo-oud

 

Sinds onze oprichting zijn wij ISO gecertificeerd. Recentelijk hebben wij de nieuwe certificatie doorstaan en zijn nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij vinden het belangrijk om kennis door te geven daarom leiden we graag toekomstige technici op doormiddel van een stage en zijn daarom erg trots om erkend leerbedrijf te zijn. Recentelijk zijn wij MFI gecertificeerd. Dit houdt in dat wij elektronica van Apple mogen verwerken op onze PCB's. Dit certificaat is vrij uniek, er zijn maar drie bedrijven in Nederland die deze werkzaamheden mogen uitvoeren. Als laatst zijn we ook IPC gecertificeerd. Dit houdt in dat wij de training hebben doorstaan en de juiste kennis bezitten om een PCB van top kwaliteit te ontwikkelen.